The چگونه بیماری لوپوس را تشخیص دهیم Diaries
The چگونه بیماری لوپوس را تشخیص دهیم Diaries
Blog Article
زنان باردار مبتلا به لوپوس باید تحت نظر دائمی پزشک باشند. هورمون های زنانه بر لوپوس تاثیر گذارند بنا بر این بارداری می تواند بر شدت لوپوس یک زن تأثیر بگذارد.
تزریق چربی به واژن یا لابیا (جهت جوانسازی) و تزریق فیلر به آلت تناسلی (جهت افزایش حجم) در کلینیک دکتر حسن زاده ، متخصص پوست، مو، زیبایی و لیزر در سنندج انجام می شود.
عفونت ادراری و بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان و مردان
قوم بلوچ؛ جامعهای با فرهنگی غنی و تاریخی پر فراز و نشیب
بیماری لوپوس اریتماتوز سیستمیک میتواند باعث التهاب در پوست، مفاصل، ریه، کلیه، خون، قلب و یا ترکیبی از موارد گفته شده شود.
بعد دیگری از روش مداخله عروق کرونر از راه پوست آشکار شد!
البته این بیماری یک نشانه بارز دارد که میتوان با توجه به آن راحت تر آن را شناسایی کرد و آن نشانه لکههایی هستند که روی گونهها به شکل بال پروانه ایجاد میشود.
ریزش مو تقریبا عادی است و ممکن است در برخی از افراد مبتلا به بیماری لوپوس شدید باشد اما زمانی که تحت کنترل قرار میگیرد معمولا دوباره رشد می کند. مفاصل
لوپوس میتواند باعث التهاب عضلات قلب، شریانها یا غشای اطراف قلب (پریکاردیت) شود. شانس ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و حملات قلبی نیز به شدت افزایش چند نوع بیماری لوپوس داریم مییابد.
بیماری لوپوس اریتماتوز به کلیهها آسیب وارد میکند و نارسایی کلیه باعث بروز تورم در پاها میشود.
در حال حاضر هیچ گونه درمانی برای لوپوس وجود ندارد، اما قابل درمان است و معمولا به تعدادی از انواع مختلف دارو به خصوص زمانی که درمان در مراحل اولیه بیماری شروع می شود، پاسخ می دهد. داروهایی که برای درمان لوپوس استفاده میشوند به شدت بیماری و بخش هایی از بدن که تحت تاثیر قرار گرفته اند، بستگی دارد. احتمالا درمان، با افزایش شدت بیماری و یا بهبودی، تغییر و یا اصلاح خواهد شد. اغلب داروهایی که در زیر توضیح داده شده اند در اصل برای دیگر بیماری ها تولید شده بودند اما بعدها در درمان لوپوس مفید واقع شدند.
برای مدت زمان طولانی مصرف شوند ولی در صورت کمتر شدن فعالیت بیماری، ممکن است دوز مصرفی کاهش پیدا کند.
ایجاد بثورات و ضایعات پوستی، شایعترین شکل آن ضایعات پروانهای شکل روی صورت در گونهها و بینی است.
به عنوان مثال دارهای آزاتیوپرین، سیکلوسپورین، سیکلوفسفامید، متوترکسات و مایکوفنولات که می توانند: فعالیت زیاد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند.